Tandläkarbesök 3

Ännu ett tandläkarbesök

Då var det så Kevins tur att besöka tandläkaren för att behandla hans hål. Kevin var verkligen duktig, men det blev ändå inte helt som vi hade räknat med.

Kevin var lite blyg när vi kom in, men han tog sig upp i stolen. Men då den s.k. inskolningen inte hade varit framgångsrik tidigare hos tandhygenisten, så sa tandläkaren att vi får göra en liten längre inskolning. Så de berättade och visade och Kevin kände på, och hade båda dammsugarna i munnen, en mojäng som både blåser och sprutar vatten, även den i munnen. Inget av det lyckades tandhygenisten med.

Han tog även bedövningssalvan på handleden, något han nekat tidigare. Men att testa salvan som gör att huden somnar i munnen blev tvärstopp. Då tittade tandläkaren på tanden en extra gång och konstaterade att det inte är ett hål, men något som är en början till hål. Så det blev att lacka tanden, vilket fungerade. Nu skall den lackas nästa vecka också. Efter det så kommer han bli kallad någon gång efter jul för att kolla tanden.

Vi fick en tid, till en annan tandsköterska. Men när vi kom ut till bilen, så ringde telefonen och det var tandläkaren. Hon sa att hon hade ändrat i tiderna, så nu skulle Kevin få komma till henne även nästa vecka, vilket hon tyckte var en fördel, det tycker vi också, hon är så pedagogisk.

Sedan har även Kevin sagt att manliga tandläkare är läskiga...

// Knightlord

 


Kommentarer
Postat av: Maskrosmor

Vad glad jag blir att det gick bättre nu. Håller med om att tandhyginisten var lite läskig och inte alls pedagogisk. Glad att det gick bättre nu och Kevin var så himla stolt.

2010-09-09 @ 23:10:26
URL: http://maskrosmor.blogg.se/
Postat av: Spinn

Också glad att det gått så bra, och att han får träffa samma tandläkare igen. Så mycket bättre att bygga en relation med en riktigt BRA tandläkare, än att hatta runt mellan ett gäng man inte trivs med.

2010-09-11 @ 09:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0